Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GBH 5-40 DCE boorhamer 1150 W

Merk Bosch Productcode: 56223 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 676,00 Excl. btw € 558,68
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GBH 5-40 DCE Professional heeft binnen de Bosch SDS max boorhamerklasse met snoer een uniek ontwerp voor comfortabel hanteren en minder vermoeidheid bij de gebruiker tijdens gebruik op grote schaal. Vibration Control en het lichte ontwerp maken moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve klussen mogelijk. De boorhamer is ook gebouwd voor duurzaamheid met robuuste metalen componenten en een geoptimaliseerd smeersysteem. De sterke motor kan een slagenergie van 8,8 J leveren voor snel boren en een hoge materiaalafname.

Apparatuur en toepassing:
• Deze machine is bestemd voor het boren van gaten tot 40 mm en lichte beitelwerkzaamheden in beton en steen
• Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken

Aanvullende informatie:
De GBH 5-40 DCE Professional beschikt ook over een constant toerental, een overbelastingskoppeling en toerentalinstelling. Bosch SDS max boorhamer voor comfortabel hanteren bij gebruik op grote schaal. Vibration Control en licht ontwerp voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen. Duurzaam door robuuste metalen componenten en geoptimaliseerd smeersysteem. Krachtige motor kan een slagenergie van 8,8 J leveren voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit.

Leveromgang:
Handgreep, machinedoek en vettube

Technische specificaties
EAN 3165140461214
Merk Bosch
Fabrikant ID 0611264000
Wattage 1150 W
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GBH 5-40 DCE Professional heeft binnen de Bosch SDS max boorhamerklasse met snoer een uniek ontwerp voor comfortabel hanteren en minder vermoeidheid bij de gebruiker tijdens gebruik op grote schaal. Vibration Control en het lichte ontwerp maken moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve klussen mogelijk. De boorhamer is ook gebouwd voor duurzaamheid met robuuste metalen componenten en een geoptimaliseerd smeersysteem. De sterke motor kan een slagenergie van 8,8 J leveren voor snel boren en een hoge materiaalafname. Apparatuur en toepassing: • Deze machine is bestemd voor het boren van gaten tot 40 mm en lichte beitelwerkzaamheden in beton en steen • Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken Aanvullende informatie: De GBH 5-40 DCE Professional beschikt ook over een constant toerental, een overbelastingskoppeling en toerentalinstelling. Bosch SDS max boorhamer voor comfortabel hanteren bij gebruik op grote schaal. Vibration Control en licht ontwerp voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen. Duurzaam door robuuste metalen componenten en geoptimaliseerd smeersysteem. Krachtige motor kan een slagenergie van 8,8 J leveren voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit. Leveromgang: Handgreep, machinedoek en vettube
Gewicht (g) 7200
Artikeltype (Combi)boorhamer
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk