Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Trimetal
 12. Zinsser
 13. Klantendienst

Bosch GTS 635-216 tafelcirkelzaag machine 216mm

Merk Bosch Productcode: 20466 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 469,00 Excl. btw € 387,60
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GTS 635-216 Professional is de compacte, maar krachtige, tafelzaag voor multifunctionele doeleinden. Het motorvermogen van 1600 W is ideaal voor een zaaghoogte tot max. 70 mm en voor een schulpcapaciteit tot max. 635 mm. Het lage gewicht van slechts 22 kg, de ergonomische handgrepen en beschermende opbergmogelijkheid op de machine maken transport echt gemakkelijk en veilig. De tafelzaag werkt uiterst nauwkeurig en is door de geïntegreerde duwslede, tafelverbreding en tafelverlenging uitzonderlijk veelzijdig.

Apparatuur en toepassing:
• De GTS 635-216 Professional is ontworpen voor het zagen van aangepaste formaten, schulpen en verborgen zaagsneden, vooral bij plaatmateriaal, hout, samengestelde houtmaterialen en laminaat.
• De machine is geschikt voor bevestiging op een groot aantal onderstellen en maakt gebruik van het Click & Clean System voor professioneel elektrisch gereedschap van Bosch.

Aanvullende informatie:
De tafelzaag beschikt over een blokkering van uitgaande as, herstartbeveiliging en een veiligheidsschakelaar voor meer gebruikersbescherming. Krachtig en draagbaar: de compacte tafelzaag voor veelzijdige toepassingen. Motorvermogen van 1600 W voor een zaaghoogte tot max. 70 mm en voor een schulpcapaciteit tot max. 635 mm. Veilig en gemakkelijk transport door het lage gewicht (22 kg), ergonomische handgrepen en beschermende opbergmogelijkheid op de machine. Werkt uiterst nauwkeurig en is uitzonderlijk veelzijdig door geïntegreerde duwslede, tafelverbreding en tafelverlenging

Technische specificaties
EAN 3165140947008
Merk Bosch
Fabrikant ID 0601B42000
Voltage 230
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GTS 635-216 Professional is de compacte, maar krachtige, tafelzaag voor multifunctionele doeleinden. Het motorvermogen van 1600 W is ideaal voor een zaaghoogte tot max. 70 mm en voor een schulpcapaciteit tot max. 635 mm. Het lage gewicht van slechts 22 kg, de ergonomische handgrepen en beschermende opbergmogelijkheid op de machine maken transport echt gemakkelijk en veilig. De tafelzaag werkt uiterst nauwkeurig en is door de geïntegreerde duwslede, tafelverbreding en tafelverlenging uitzonderlijk veelzijdig. Apparatuur en toepassing: • De GTS 635-216 Professional is ontworpen voor het zagen van aangepaste formaten, schulpen en verborgen zaagsneden, vooral bij plaatmateriaal, hout, samengestelde houtmaterialen en laminaat. • De machine is geschikt voor bevestiging op een groot aantal onderstellen en maakt gebruik van het Click & Clean System voor professioneel elektrisch gereedschap van Bosch. Aanvullende informatie: De tafelzaag beschikt over een blokkering van uitgaande as, herstartbeveiliging en een veiligheidsschakelaar voor meer gebruikersbescherming. Krachtig en draagbaar: de compacte tafelzaag voor veelzijdige toepassingen. Motorvermogen van 1600 W voor een zaaghoogte tot max. 70 mm en voor een schulpcapaciteit tot max. 635 mm. Veilig en gemakkelijk transport door het lage gewicht (22 kg), ergonomische handgrepen en beschermende opbergmogelijkheid op de machine. Werkt uiterst nauwkeurig en is uitzonderlijk veelzijdig door geïntegreerde duwslede, tafelverbreding en tafelverlenging
Artikeltype Cirkelzaag machine
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk