Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Trimetal
 12. Zinsser
 13. Klantendienst

BOSCH

Bosch
Ontdek het stevige professionele elektrische gereedschap van Bosch, perfect voor intensieve en langdurige taken.
Als professional word je geacht snel, betrouwbaar en toegewijd te zijn, met vakmanschap als standaard.

Bosch blauw gereedschap voldoet aan deze eisen en is ideaal voor de ervaren klusser.
Werk je aan een specifiek project? Met een uitgebreid assortiment aan accessoires kun je je machine volledig afstemmen op je klus.

Hard work made easier.

Categorieën18V ASSORTIMENT


Ontdek een systeem met eindeloze mogelijkheden: het Bosch Professional 18V Systeem. Eén accu voor al je Bosch Professional 18V gereedschap. Lichter, sneller, ongeëvenaard krachtig. De Bosch 18V gereedschappen bieden topprestaties en totale flexibiliteit. Voor elke expertise is er gereedschap en je kunt alle machines en accu's binnen dezelfde 18V klasse moeiteloos combineren en aanpassen zoals jij wilt. Alle types Bosch Professional 18V accu's zijn compatibel sinds 2008. Ontdek nu het systeem dat jouw vakmanschap naar nieuwe hoogtes tilt.


DURABILITY


Gereedschap dat hoort bij de professional: robuust meetgereedschap van Bosch Professional. Extreme omstandigheden op de bouwplaats zijn voor jouw meetgereedschap geen probleem. Bosch Professional meetgereedschap is niet alleen uiterst robuust, maar ook absoluut nauwkeurig. Laat ze gerust vallen, schud ermee, spat er water op en ze blijven nog steeds nauwkeurige resultaten leveren: de meetgereedschappen van Bosch Professional zijn gebouwd voor precisie, ongeacht hoe lastig je klus is.


ProCORE18V


Ontdek de kracht van Bosch Professional's ProCORE18V-accu's voor optimale gereedschapsprestaties. Door de geavanceerde celtechnologie en effectief hittebeheer, geleidt deze kwalitatieve accu de warmte van binnen naar buiten. Kies de ProCORE18V 4.0Ah voor lichtgewicht en compacte prestaties gelijk aan standaard 4.0Ah-accu's maar kleiner. De 5.5Ah en 8.0Ah-modellen bieden krachtige prestaties vergelijkbaar met 1800 watt snoermachines, ideaal voor BITURBO-machines. De 8.0Ah-accu verlengt de werktijd. Voor zware taken of stationaire zagen is de ProCORE18V 12.0Ah perfect. Het snel opladen van de accu doe je met de GAL 18V-160.


X-LOCK


X-LOCK is een innovatief wisselsysteem om de accessoires van haakse slijpmachines snel te wisselen. Je hebt geen moer, flens of sleutel meer nodig, maar klikt de accessoire met één klik vast. Snel, makkelijk en bovenal: veel veiliger. Wist je dat X-LOCK accessoires op alle haakse slijpers passen? Bosch noemt dat de universal fit, of ook wel backwards compatible.


EXPERT Carbide


Accessoires met Bosch Carbide Technology zijn gemaakt voor professionals die dag-in-dag-uit met de zwaarste materialen werken. Deze accessoires zijn uitgerust met een geharde laag en gaan daarom langer mee.


BITURBO


BITURBO Brushless staat voor het krachtige accuprogramma dat gesnoerd vermogen levert – met slechts één 18V-accu. BITURBO-machines zijn zodanig ontworpen dat je de zwaarste materialen en klussen kunt aanpakken, maar dan sneller, lichter, eenvoudiger. Met maar één krachtige ProCORE18V-accu ontketenen BITURBO-machines een vermogen dat vergelijkbaar is tot en met 2000 W met snoer.


EXPERT


Ontdek de accessoires van Bosch EXPERT. Accessoires met topprestaties voor al het Bosch elektrisch gereedschap. Geniet van een langere levensduur dankzij Carbide Technology.

Bosch Professional bij Toolstation

Bosch Professional elektrisch (meet)gereedschap en accessoires. Geschikt voor de professional en zware industrie. Ontdek de robuuste machines in combinatie met de krachtigste accu’s en snelste oplaadtechnologieën.