Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Trimetal
 12. Zinsser
 13. Klantendienst

DeWALT

DeWALT
Betreed de wereld van vakmanschap met DEWALT® gereedschap. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1924, staat DEWALT® synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het kenmerkende geel-zwarte design straalt niet alleen vertrouwen en zekerheid uit, maar biedt ook de kracht en precisie die professionele klussers wereldwijd vereisen.

Of je nu een krachtige accuboormachine nodig hebt of een zeer nauwkeurige zaag, DEWALT® garandeert topprestaties in elke werksetting. Veiligheid staat centraal met geavanceerde functies die zorgen voor een veilige werkomgeving, zodat jij je volledig kunt focussen op je vakmanschap.

Ervaar het verschil dat DEWALT® maakt en voltooi elke klus als een ware professional. Kies voor uitmuntende resultaten, kies voor DEWALT®.18V: DEWALT® SNELST GROEIENDE KRACHTBRON


Los alle verwachtingen in met het 18V XR assortiment dat ontworpen en ontwikkeld is op maat van de vakman met meer dan 250 producten op maat van elke klus.


Powerstack: THE NEXT DIMENSION IN POWER


De DEWALT POWERSTACK accu is compatibel met alle 18V XR DEWALT machines en acculaders. Profiteer van langere werktijden per oplaadbeurt, waardoor je efficiënter kunt werken. Met de DEWALT POWERSTACK technologie biedt de accu uitstekende prestaties op drie belangrijke gebieden: kracht, efficiëntie en levensduur. Registreer je machine op je MyDEWALT account om te profiteren van 3 jaar garantie.


Flexvolt: TOPPRESTATIES EN VOLLEDIGE VRIJHEID


Onze baanbrekende 54V gereedschapsserie biedt ongeëvenaarde draadloze prestaties en korte laadtijden. XR FLEXVOLT is de enige accu op de markt die naadloos schakelt tussen 54V en 18V. Bovendien zijn de XR FLEXVOLT accu's compatibel met alle 18V XR apparaten en opladers. Met een XR FLEXVOLT accu haal je het maximale uit al je XR 18V draadloze gereedschap.


Opbergen


Of je nu op een vaste werkplek zit of onderweg bent, DEWALT biedt mobiele opbergsystemen die perfect zijn voor het beschermen, organiseren en transporteren van je gereedschap. Van zeer robuuste modellen tot modulaire, stapelbare systemen, het brede assortiment van DEWALT zorgt ervoor dat je jouw apparatuur makkelijk en veilig kunt verplaatsen.


Perform & Protect: TOPVEILIGHEID. HOOGSTE PRODUCTIVITEIT


PERFORM&PROTECT is het keurmerk van DEWALT. Een serie elektrisch gereedschap die je in staat stelt om meer te doen in minder tijd. Met PERFORM&PROTECT machines werk je altijd volgens de hoogste standaarden, zonder concessies te doen aan veiligheid en gezondheid.

DEWALT DEALS