Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Einhell

Einhell
Einhell garandeert vrijheid en betrouwbaarheid tijdens het werken met uw elektrisch gereedschap. Dankzij het Power X-Change accuplatform profiteer jij als echte professional van de kwaliteit en innovatie die Einhell altijd levert.
Zo kunt u altijd snel en eenvoudig werken. Zet uw passie voor doe-het-zelf, tuinieren of auto-onderhoud voort met gereedschap van Einhell.


Power X-Change assortiment


18 Volt accu voor ruim 300 machines. Dit is Einhell Power X-Change.
Geniet van de vrijheid tijdens uw project met accugereedschap van Einhell. Dankzij de laatste ontwikkelingen kunt u alle werkzaamheden uitvoeren.
Of u nu het gazon moet maaien of een luifel moet bouwen, met het Power X-Change accusysteem kunt u elke machine op slechts één accu laten werken.
Ontdek nu het Einhell Power X-Change accusysteem.


PurePOWER Brushless


Onderhoudsvrij, krachtig en efficiënt: de PurePOWER borstelloze motor van Einhell heeft duidelijke voordelen ten opzichte van standaard borstelmotoren.
Daarom heeft Einhell zijn machines uitgerust met PurePOWER borstelloze motoren. Dit zorgt voor minimale slijtage, maximale levensduur en vooral maximale duurzaamheid en hoge prestaties.
Dit betekent dat de PurePOWER-motor voor elke taak aan de hoogste eisen kan voldoen.
25% meer vermogen, 50% langere looptijd en 100% langere levensduur en 10 jaar garantie op de PurePOWER motor. Ontdek nu de Pure POWER Brushless-productlijn.


SEALED BATTERY


Een Einhell Power X-Change accu bestaat uit verschillende onderdelen van hoge kwaliteit:

 • - Cel batterij. Uitstekende kwaliteit - bewezen veiligheid.
 • - Accu. Selecteer zorgvuldig batterijcellen voor perfecte batterijprestaties.
 • - Actief batterijbeheersysteem. Slimme elektronica met praktische batterijbescherming tegen overbelasting.
 • - Twin-Pack-technologie. Gebruik twee 18V accu's voor krachtige 36V machines zoals grasmaaiers, kettingzagen en boorhamers.
 • - Multi-Ah-batterijtechnologie. 2 in 1 batterij. Schakel tussen een langere levensduur en een langere looptijd
 • - Sealed technologie. Beschermd tegen stof en water.


 • Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team


  Einhell sinds 2023 in pole position: vanaf 1 januari 2023 is Einhell partner van het Mercedes-AMG PETRONAS F1-team en zal het als ‘officiële gereedschapsexpert’ in de top van de autosport ondersteunen. Als trotse teampartner ondersteunt Einhell het Mercedes-team met de Power X-Change accutool, waardoor ze het systeem onder de meest extreme omstandigheden topprestaties kunnen laten leveren.