Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Dec 14, 2021

Belangrijk COVID-19 nieuws:Op deze pagina proberen we u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus m.b.t. uw ervaring als klant bij Toolstation.

Klantendienst

Voor vragen kunt u ons bereiken via ons contactformulier . Onze klantendienst is elke werkdag van 08:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Op zaterdagen is onze klantendienst bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. Helaas kan de reactietijd vanwege de omstandigheden iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Toolstation Vestigingen

Vanaf heden hanteren we de volgende openingstijden voor al onze vestigingen:

  • Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 8.00 – 17.00 uur
Maatregelen in onze vestigingen
   • We houden gepaste afstand van elkaar: 1,5 meter. We hebben plaatsen op de grond met een kruis gemarkeerd. Gebruik deze plaatsen alsjeblieft. Volg instructies van een medewerker altijd op. Zij vragen u dit om de veiligheid te garanderen.
   • We schudden geen handen
   • Het dragen van een mondmasker is verplicht
   • We treffen extra hygiëne maatregelen
   • We hebben de voorkeur voor betalingen met kaart
   • Als je alleen over contant geld beschikt, dan vermijden we handcontact

TIP: Voor minimaal contact en een nog snellere service raden wij aan om een Click&Collect bestelling te plaatsen. Jouw bestelling staat na 10 minuten klaar in de vestiging om opgehaald te worden.

Levertijden
Door de huidige maatregelen is ons magazijn ook genoodzaakt de normale manier van werken aan te passen. Het is dan ook mogelijk dat de levertijd van de online bestellingen iets langer is dan je van ons gewend bent.

Beschikbaarheid
We doen er alles aan om onze vestigingen zo goed mogelijk te bevoorraden. Je kunt ten alle tijde de voorraad van een specifiek product in een vestiging controleren op onze website.

Online bestellingen
U kunt nog steeds online bestellingen voor thuislevering plaatsen zoals u dat gewend bent.
Hoewel wij alles in het werk stellen om ook uw online orders tijdig te verwerken, staat ook het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers centraal.
Vanwege de COVID-19 omstandigheden kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Vanwege de drukte versturen wij op dit moment bestellingen vanuit ons centrale magazijn en vanuit onze vestigingen.
De status van bestellingen die vanuit het centrale magazijn verstuurd worden, kunt u volgen op uw account pagina, onder de rubriek “Bestelgeschiedenis” op onze website.
In het geval dat de bestelling vanuit één van onze vestigingen wordt verstuurd, ontvangt u van ons een email dat uw bestelling wordt bezorgd door Bpost. Jammer genoeg, kunnen wij u hiervan nog niet voorzien van een track & trace link, echter wordt deze door Bpost rechtstreeks verzonden naar uw e-mailadres. U kan dan eenvoudig uw bestelling volgen via de Bpost website of de Bpost app.
Verdere informatie hieromtrent kan u hier terugvinden.
Bekijk de actuele informatie van PostNL & bpost betreffende de voorzorgsmaatregelen omtrent bezorgingen.

Ruilen & Retourneren
De retourperiode is 30 dagen.

Bedankt voor uw begrip, we zien je graag terug in één van onze winkels of op Toolstation.be.

Laatste update: 14-12-2021