Categorieën

    Klantendienst

Aug 27, 2020

Ontdek onze 4de catalogus!

Met trots lanceren wij onze nieuwe en alweer 4de catalogus, met meer dan 800 nieuwe producten, talloze nieuwe merken en aantrekkelijke deals.

Op de cover ontdek je alvast een topdeals van DeWALT. Deze unieke set bestaat uit een schroefklopboormachine en een slagschroevendraaier. Naast deze 2 topmachines krijg je bij deze set een XR multilader, een stevigeTSTAK II draagkoffer en 2 18V Ah XR schuifaccu’s. Bekijk het hier. Verder tussen de talloze nieuwe producten kan je denken aan roostergoten, beveiliging, verlichting, verfbenodigdheden maar ook compleet nieuwe productlijnen van bijvoorbeeld Rubi, Rectavit, Mascot, enzoverder.  

What’s new?

 

“Wie “lijmen” zegt, zegt Rectavit!   Deze gevestigde waarde stond aan de wieg van de Belgische lijmmarkt en garandeert al meer dan 50 jaar een onberispelijke kwaliteit en een uitstekende service. Door jarenlang sterk te investeren in onderzoek en ontwikkeling is Rectavit erin geslaagd een leiderschapspositie te verwerven en haar lijmassortiment zowel in de breedte als in de diepte uit te bouwen tot het meest vooruitstrevende op de Belgische markt. Niet aflatend wordt er enerzijds op zoek gegaan naar kwaliteitsverbeteringen voor de bestaande producten en anderzijds naar nieuwe technologieën en nieuwe toepassingsgebieden. Ontdek hier het uitgebreide productengamma van Rectavit.