Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Kruislijnlasers

Ben je op zoek naar handgereedschap om haakse lijnen in een omgeving aan te geven? Dan kun je kiezen voor een kruislijnlaser. Deze laser projecteert rechte lijnen 360 graden om zich heen. Daardoor plaats je bijvoorbeeld een muur precies recht. Ook voorkomt het gebruik van een kruislaser dat je in de weer moet met paaltjes en touwtjes. Deze kunnen namelijk snel scheef gaan staan. De kleur van de kruislijnlaser is groen of rood. Deze zie je gemakkelijk op bijna iedere ondergrond verschijnen.

Laser afstandsmeters: punt-, lijn- & rotatielasers


Er zijn verschillende lasers die je kunt gebruiken voor jouw bouwplaats. Zo kun je de keuze maken tussen een punt laser, een lijnlaser of een kruislijnlaser. Het verschil tussen deze lasers zit hem in het aantal lasers dat ze projecteren. Een punt laser heeft een enkele laser die geprojecteerd wordt. Daardoor kun je bijvoorbeeld een rechte lijn trekken vanuit één punt. Een lijnlaser daarentegen heeft twee lijnen. Deze gaat vaak naar voren en naar achteren, of horizontaal en verticaal. Een kruislijnlaser heeft altijd op zijn minst twee lijnen. Deze wordt vaak gebruikt om gemakkelijk stopcontacten aan te kunnen leggen. Voor het plaatsen van tussenmuren is de kruislijnlaser niet geschikt. Hier kun je bijvoorbeeld een puntlaser voor gebruiken.

Waarvoor gebruik je een laser afstand meter?


Een laser afstand meter is een perfecte vervanging voor het spannen van touwtjes. Het maakt het mogelijk om een rechte lijn af te bakenen zonder dat je daar veel andere gereedschappen voor nodig hebt. Je zet de lijnlaser waterpas neer en hij geeft direct de rechte lijn aan. Daardoor is de kans op meetfouten veel kleiner. Bovendien kun je er ook veel langere afstanden mee meten. Kies de juiste laser afstand meter voor jouw klus in onze webshop.

Lijnlasers bestellen op de webshop van Toolstation


Heb jij gevonden wat je zocht en wil je een laser kopen? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Hij wordt vervolgens binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. Wil je hem al eerder gebruiken? Dan kun je ook gebruikmaken van de Click & Collect service. Je mag de kruislijnlaser in de webshop bestellen en na 10 minuten al ophalen in een van onze vele vestigingen.
Sorteren
Laserliner Laserliner Laserliner CompactCube-Laser 3 Plus 90768 van Toolstation
-5%
Laserliner Laserliner Laserliner telescopische nivilleerlat 4m 16467 van Toolstation
( 31 )