Categorieën

    Klantendienst

Meetgereedschap

Heb je een klus op het programma staan? Dan begin je meestal met het uitwerken van je idee op papier. Vervolgens ga je meten. Door goed te meten, kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan en verspil je geen onnodige materialen. Bovendien ben je sneller klaar met je klus als je vooraf goed gemeten hebt, omdat je geen aanpassingen hoeft te doen aan de afmetingen van je materialen. Goed meetgereedschap is dus noodzakelijk voor iedere vakman en professionele klusser.

Diverse soorten en merken: van hoekmeters tot blok- en winkelhaken

Bij Toolstation verkopen we diverse soorten gereedschap om mee te meten. Denk bijvoorbeeld aan rolmaten, waterpassen, meetlinten en digitale afstandsmeters. Al dit meetgereedschap is afkomstig van verschillende merken, zoals Stanley, Milwaukee en Hultafors. Rolmaten, meetlinten, een hoekmeter, waterpassen, blokhaken en een winkelhaak zijn meetgereedschappen die regelmatig gebruikt worden bij uiteenlopende klussen.Digitale afstandsmeters worden vaker ingezet door gevorderde klussers en echte vaklui. Een digitale afstandsmeter is de vervanger van een duimstok of rolmaat en geeft door middel van een laser een nauwkeurige meting van het te berekenen oppervlak. Digitale afstandsmeters zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Meestal geven de duurdere varianten een nauwkeurigere meting aan dan de goedkopere modellen. Bovendien hebben de digitale afstandsmeter uit een hoger prijssegment een groter meetbereik.

Dit heb je nog meer nodig voor een correcte opmeting

Naast het juiste meetgereedschap heb je ook aftekengereedschap nodig tijdens het meten. Gebruik voor het aftekenen het liefst potlood of krijt. Viltstift of pen is meestal lastig van het materiaal te verwijderen en is daarom een minder goede keuze. Neem rustig de tijd om goed te meten en houd er ook pen en papier bij voor eventuele aantekeningen. Zo voorkom je dat je fouten maakt tijdens een meting.

Bestel meetgereedschap online of kom langs

Een goed begin is het halve werk. Daarom is het belangrijk om te investeren in goed meetgereedschap. Bestel het meetgereedschap online in onze webshop en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 20 euro. Wil je nu direct passend meetgereedschap voor jouw klus in huis halen? Bestel dan je tools online en kom langs bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt, waar je bestelling al na 10 minuten voor je klaarligt, klaar voor gebruik.
Milwaukee Milwaukee Milwaukee digitale waterpas 60cm - 13540 - van Toolstation
Milwaukee Milwaukee Milwaukee Wide Blade rolbandmaat 8m - 13539 - van Toolstation
Milwaukee Milwaukee Milwaukee magnetische rolbandmaat 8m - 13535 - van Toolstation
Milwaukee Milwaukee Milwaukee STUD rolbandmaat 8m - 13531 - van Toolstation
Roughneck Roughneck Rolbandmaat 3m - 11211 - van Toolstation ( 7 )
11211 Rolbandmaat 3m
€ 5,51
excl. btw € 4,55