Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Trimetal
 12. Zinsser
 13. Klantendienst

Bosch GBH 2-26 F boorhamer 830 W

Merk Bosch Productcode: 39609 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 269,00 Excl. btw € 222,31
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GBH 2-26 Professional is de allrounder in de Bosch SDS plus boorhamerklasse met snoer, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Hij levert een slagenergie van 2,7 J en zorgt zo voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit bij het beitelen. Betrouwbaar en robuust zorgen de hoogwaardige componenten van de boorhamer ook voor een lange levensduur. Met de optionele beitelfunctie is een gebruik voor veel toepassingen mogelijk.

Apparatuur en toepassing:
Deze machine is bestemd voor het boren en beitelen in beton, metselwerk, hout en metaal
Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken.

Aanvullende informatie:
De GBH 2-26 Professional beschikt ook over functies als rechts-/linksdraaien, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock.Allround boorhamer voor dagelijks gebruik in de SDS plus klasse. Levert een slagenergie van 2,7 J voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit bij het beitelen. Hoogwaardige componenten zorgen voor robuustheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Optionele beitelfunctie maakt gebruik voor veel toepassingen mogelijk.

Leveromgang:
Diepteaanslag, handgreep, snelspanboorhouder 13 mm, wisselhouder SDS-Plus

Technische specificaties
EAN 3165140859202
Merk Bosch
Fabrikant ID 06112A4000
Wattage 830 W
Lengte (mm) 407
Breedte (mm) 83
Hoogte (mm) 210
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GBH 2-26 Professional is de allrounder in de Bosch SDS plus boorhamerklasse met snoer, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Hij levert een slagenergie van 2,7 J en zorgt zo voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit bij het beitelen. Betrouwbaar en robuust zorgen de hoogwaardige componenten van de boorhamer ook voor een lange levensduur. Met de optionele beitelfunctie is een gebruik voor veel toepassingen mogelijk. Apparatuur en toepassing: Deze machine is bestemd voor het boren en beitelen in beton, metselwerk, hout en metaal Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken. Aanvullende informatie: De GBH 2-26 Professional beschikt ook over functies als rechts-/linksdraaien, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock.Allround boorhamer voor dagelijks gebruik in de SDS plus klasse. Levert een slagenergie van 2,7 J voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit bij het beitelen. Hoogwaardige componenten zorgen voor robuustheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Optionele beitelfunctie maakt gebruik voor veel toepassingen mogelijk. Leveromgang: Diepteaanslag, handgreep, snelspanboorhouder 13 mm, wisselhouder SDS-Plus
Gewicht (g) 3290
Artikeltype (Combi)boorhamer
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk