Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Elektrisch Gereedschap

Elektrisch gereedschap van de voornaamste fabrikanten zoals Milwaukee, Dewalt, Metabo, Makita, Bosch, Festool, Starmix en Fein zijn te koop bij Toolstation. Hier volgt een opsomming van de voornaamste types powertools binnen het assortiment.

Accu schroefboormachines, klopboormachines & accu slagmachines

Dit is de productgroep van de boormachines. Een boormachine is een veelzijdig stuk gereedschap dat ingezet kan worden bij diverse klussen. Wilt u een nieuwe boormachine aanschaffen? Dit zijn de voornaamste aandachtspunten:

Accu’s: alle accu machines in ons assortiment werken op een Li-ion accu met een voltage variërend van 3,6V t/m 18V. Het voltage van de accu geeft aan over hoeveel kracht de machine beschikt. Zo is een schroefmachine met een voltage van 3,6V ideaal voor schroefwerkzaamheden, maar ongeschikt om gaten te boren. Ook is het aantal ampère-uur van belang, dit geeft een indicatie over hoelang er met de accu zonder op te laden gewerkt kan worden.
Maximaal koppel in Nm: de hoeveelheid Newtonmeter (Nm) geeft aan met welk gemak de boormachine een schroef in kan draaien.
Koolborstelloze motor: een koolborstelloze motor is een zuinigere motor in gebruik en zal langer mee gaan dan een reguliere motor.
Wattage en joule: voor bedrade boormachines, zoals een boorhamer of combihamer geeft het aantal watt in combinatie met de hoeveelheid joule aan hoe krachtig de machine is.

Bouwradio’s

Bouwradio’s zijn speciaal ontworpen voor de omstandigheden op een werf. Dankzij het robuuste uiterlijk kan de bouwradio tegen een stootje wat uiteraard wenselijk is op een plaats waar er veel met gereedschap gewerkt wordt. Een bouwradio is te gebruiken in combinatie met een accu van je andere gereedschap of op netstroom.

Multitools

Zoals de naam multitool al doet vermoeden is dit gereedschap inzetbaar voor meerdere klussen. Met de verschillende opzetstukken van een multitool is het namelijk mogelijk om te schuren, slijpen of zagen. Veel multitools worden geleverd met accessoires set zodat alle functionaliteiten direct benut kunnen worden.

Zaagmachines

Diverse zaagwerkzaamheden vragen om specifiek gereedschap. Om al je zaagwerkzaamheden uit te kunnen voeren beschikt Toolstation over decoupeerzagen, verstekzagen, afkortzagen, cirkelzagen, zaagtafels en reciprozagen. Hieronder volgt een uitleg voor welke klus een zaagmachine het beste gebruikt kan worden.

Verstek- en afkortzaagmachines: voor het haaks (of verstek) afzagen van planken, laminaat of balken.
Zaagtafels: perfect voor grote zaagwerkzaamheden, vooral wanneer werkstukken in de lengte afgezaagd moeten worden biedt een zaagtafel veel gemak.
Cirkelzaag: veelzijdig gereedschap dat dankzij het formaat geschikt is voor veel werkzaamheden.
Reciprozaag: ideaal voor grof zaag en sloopwerk.
Decoupeerzaag: voor fijn zaagwerk, kan zowel rechte lijnen als in bochten zagen.

Schuurmachines

Voorafgaand aan het verven is het van belang dat een oppervlakte geschuurd wordt. Dit kan met verschillende typen schuurmachines. Voor het schuren van hoekjes van meubels of trappen is een delta schuurmachine de juiste machine. Een vlakschuurmachine is beter geschikt voor grovere schuurklussen. Bij grote schuurklussen, zoals bij het schuren van grote meubelstukken of deuren komt een excentrische schuurmachine of een bandschuurmachine het meeste van pas. Een bandschuurmachine heeft een grotere schuuruitslag dan een excentrische schuurmachine. Zo kunnen oppervlakken snel van verf ontdaan worden, maar is het risico op beschadigingen groter.

Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur, dan heb je de volgende dag je nieuwe gereedschap in huis. Vergeet ook niet dat Toolstation alle bestellingen vanaf €25,- gratis verzendt.