Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GBH 2-28 F combihamer SDS-plus

Merk Bosch Productcode: 67660 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 319,00 Excl. btw € 263,64
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GBH 2-28 Professional is de sterkste machine in de Bosch 2 kg SDS plus boorhamerklasse met snoer. De robuuste motor levert een opmerkelijke slagenergie van 3,2 J voor krachtige boorprestaties. De boorhamer beschikt ook over KickBack Control voor een betere gebruikersbescherming en Vibration Control voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen.

Apparatuur en toepassing:
Deze machine is bestemd voor het boren en beitelen in beton, metselwerk, hout en metaal
Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken

Aanvullende informatie:
De GBH 2-28 Professional beschikt ook over functies als rechts-/linksdraaien, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock. Sterkste boorhamerprestaties in Bosch 2 kg SDS plus-klasse. Levert een slagenergie van 3,2 J voor krachtige boorprestaties. KickBack Control voor een betere gebruikersbescherming. Vibration Control voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen.

Leveromgang:
Diepteaanslag 210 mm, handgreep, snelspanboorhouder 13 mm en wisselboorhouder SDS-Plus

Technische specificaties
EAN 3165140843669
Merk Bosch
Fabrikant ID 611267601
Voltage 230
Wattage 850
Lengte (mm) 216
Breedte (mm) 402
Hoogte (mm) 216
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GBH 2-28 Professional is de sterkste machine in de Bosch 2 kg SDS plus boorhamerklasse met snoer. De robuuste motor levert een opmerkelijke slagenergie van 3,2 J voor krachtige boorprestaties. De boorhamer beschikt ook over KickBack Control voor een betere gebruikersbescherming en Vibration Control voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen. Apparatuur en toepassing: Deze machine is bestemd voor het boren en beitelen in beton, metselwerk, hout en metaal Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken Aanvullende informatie: De GBH 2-28 Professional beschikt ook over functies als rechts-/linksdraaien, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock. Sterkste boorhamerprestaties in Bosch 2 kg SDS plus-klasse. Levert een slagenergie van 3,2 J voor krachtige boorprestaties. KickBack Control voor een betere gebruikersbescherming. Vibration Control voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen. Leveromgang: Diepteaanslag 210 mm, handgreep, snelspanboorhouder 13 mm en wisselboorhouder SDS-Plus
Gewicht (g) 3330
Garantie (jaar) voor 3 jaar Bosch garantie
Artikeltype (Combi)boorhamer
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk