Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GBH 5-40 D boorhamer 1100W

Merk Bosch Productcode: 62156 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 638,98 Excl. btw € 528,08
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GBH 5-40 D Professional is de instapmachine in de Bosch SDS max boorhamerklasse met snoer. Het lichte en compacte ontwerp maakt deze ideaal voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen. De boorhamer is ook ontworpen voor duurzaamheid met robuuste metalen componenten en een geoptimaliseerd smeersysteem. De sterke motor kan een slagenergie van 8,5 J leveren voor snel boren en een hoge materiaalafname.

Apparatuur en toepassing:
• Deze machine is bestemd voor het boren van gaten tot 40 mm en lichte beitelwerkzaamheden in beton en steen
• Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken

Aanvullende informatie:
De GBH 5-40 D Professional beschikt ook over een overbelastingskoppeling en toerentalinstelling. De instapmachine van Bosch in de SDS max boorhamerklasse. Compact en licht voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Duurzaam door robuuste metalen componenten en geoptimaliseerd smeersysteem. Sterke motor kan een slagenergie van 8,5 J leveren voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit.

Leveromgang:
Vettube, machinedoek, handgreep

Technische specificaties
EAN 3165140893664
Merk Bosch
Fabrikant ID 0611269001
Wattage 1100
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GBH 5-40 D Professional is de instapmachine in de Bosch SDS max boorhamerklasse met snoer. Het lichte en compacte ontwerp maakt deze ideaal voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen. De boorhamer is ook ontworpen voor duurzaamheid met robuuste metalen componenten en een geoptimaliseerd smeersysteem. De sterke motor kan een slagenergie van 8,5 J leveren voor snel boren en een hoge materiaalafname. Apparatuur en toepassing: • Deze machine is bestemd voor het boren van gaten tot 40 mm en lichte beitelwerkzaamheden in beton en steen • Deze is compatibel met diverse stofafzuighulpstukken Aanvullende informatie: De GBH 5-40 D Professional beschikt ook over een overbelastingskoppeling en toerentalinstelling. De instapmachine van Bosch in de SDS max boorhamerklasse. Compact en licht voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Duurzaam door robuuste metalen componenten en geoptimaliseerd smeersysteem. Sterke motor kan een slagenergie van 8,5 J leveren voor snel boren en een hoge afnamecapaciteit. Leveromgang: Vettube, machinedoek, handgreep
Gewicht (g) 4900
Artikeltype Boorhamer machine
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk