Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GSH5CE breekhamer machine SDS-max

Merk Bosch Productcode: 60045 Verpakkingsgrootte: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

• Slagkracht: 8.3J
• Aansluiting: SDS-Max
• Incl. puntbeitel 400mm, vettube en koffer

De Bosch GSH 5 CE breekhamer is het perfecte gereedschap voor het zware sloopwerk. De krachtige 1.150W motor levert een slagkracht van 32 joule, waar een hoge slagfrequentie van er voor zorgt dat de breekhamer snel door beton, steen en andere harde materialen breekt.

Dankzij het vibration control systeem is het werken met de Bosch GSH 5 CE comfortabeler en efficiënter dan ooit tevoren. De breekhamer wordt geleverd inclusief een SDS-Max puntbeitel van 400mm, een vettube en een koffer.

Technische specificaties
EAN 3165140818926
Type boorkop SDS-max
Merk Bosch
Fabrikant ID 0611321000
Voltage 230
Wattage 1150
Lengte (mm) 480
Breedte (mm) 105
Hoogte (mm) 235
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GSH 5 CE Professional heeft binnen de SDS max breekhamerklasse met snoer een uniek ontwerp voor comfortabel hanteren en minder vermoeidheid bij de gebruiker tijdens gebruik op grote schaal. Vibration Control en het lichte ontwerp maken moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve klussen mogelijk. De breekhamer is ook gebouwd voor duurzaamheid met robuuste metalen componenten en een geoptimaliseerd smeersysteem. Verder kan de krachtige motor een slagenergie van 8,3 J leveren voor een hoge materiaalafname. Apparatuur en toepassing: • Deze machine is voornamelijk bestemd voor horizontaal beitelen in beton en steen • Deze is compatibel met het stofafzuighulpstuk GDE max Professional Aanvullende informatie: Extra functies van de GSH 5 CE Professional omvatten een automatische continuknop, constant toerental, toerentalinstelling en Vario-Lock. Bosch SDS max breekhamer voor comfortabel hanteren bij gebruik op grote schaal. Vibration Control en licht ontwerp voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen. Duurzaam door robuuste metalen componenten en geoptimaliseerd smeersysteem. Krachtige motor kan een slagenergie van 8,3 J leveren voor een hoge materiaalafname. Leveromgang: Handgreep, machinedoek, puntbeitel 400 mm en vettube
Detailed description • Slagkracht: 8.3J • Aansluiting: SDS-Max • Incl. puntbeitel 400mm, vettube en koffer De Bosch GSH 5 CE breekhamer is het perfecte gereedschap voor het zware sloopwerk. De krachtige 1.150W motor levert een slagkracht van 32 joule, waar een hoge slagfrequentie van er voor zorgt dat de breekhamer snel door beton, steen en andere harde materialen breekt. Dankzij het vibration control systeem is het werken met de Bosch GSH 5 CE comfortabeler en efficiënter dan ooit tevoren. De breekhamer wordt geleverd inclusief een SDS-Max puntbeitel van 400mm, een vettube en een koffer.
Gewicht (g) 6600
Garantie (jaar) voor 3 jaar Bosch garantie
Artikeltype Breekhamer
part.attr.names.368 SDS-max
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk