Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch Starlock OMT GOP 40-30 multitool

Merk Bosch Productcode: 22331 Verpakkingsgrootte: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GOP 40-30 Professional multitool met snoer is de sterke allrounder in de Bosch StarlockPlus-klasse. Deze beschikt over een sterke motor van 400 W in combinatie met een superieure Starlock-interface met een geoptimaliseerde driedimensionale strakke verbinding tussen de machine en het accessoire voor de hoogst mogelijke krachtoverdracht. De multitool heeft ook een kleine ergonomische handgreep die zorgt voor comfortabel hanteren en een betere controle over de machine. Bovendien maakt de Snap-in functie snel en gemakkelijk wisselen van accessoires mogelijk.

Apparatuur en toepassing:
• Deze machine is bestemd voor het aanpassen van deurkozijnen aan nieuwe vloerbedekkingen, het verwijderen van ramen en het snijden van leidingen en spijkers
• Deze kan worden gebruikt voor hout, kunststof en metaal
• Deze is compatibel met de Starlock- en StarlockPlus-systemen

Aanvullende informatie:
De GOP 40-30 Professional beschikt ook over functies als constant toerental, LED-licht, softgrip en toerentalinstelling.

Technische specificaties
EAN 3165140817004
Merk Bosch
Fabrikant ID 0601231000
Voltage 230
Wattage 400
Lengte (mm) 284
Breedte (mm) 53
Hoogte (mm) 85
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GOP 40-30 Professional multitool met snoer is de sterke allrounder in de Bosch StarlockPlus-klasse. Deze beschikt over een sterke motor van 400 W in combinatie met een superieure Starlock-interface met een geoptimaliseerde driedimensionale strakke verbinding tussen de machine en het accessoire voor de hoogst mogelijke krachtoverdracht. De multitool heeft ook een kleine ergonomische handgreep die zorgt voor comfortabel hanteren en een betere controle over de machine. Bovendien maakt de Snap-in functie snel en gemakkelijk wisselen van accessoires mogelijk. Apparatuur en toepassing: • Deze machine is bestemd voor het aanpassen van deurkozijnen aan nieuwe vloerbedekkingen, het verwijderen van ramen en het snijden van leidingen en spijkers • Deze kan worden gebruikt voor hout, kunststof en metaal • Deze is compatibel met de Starlock- en StarlockPlus-systemen Aanvullende informatie: De GOP 40-30 Professional beschikt ook over functies als constant toerental, LED-licht, softgrip en toerentalinstelling.
Gewicht (g) 1840
Artikeltype Multitool
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk