Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Einhell quattrolader 18 V/4 A

Merk Einhell Productcode: 35379 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 89,00 Excl. btw € 73,55
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Einhell Lader 18 V/4 A Quattrolader - Power X-Change
Met de 2x2 Power X-Change Quattrocharger 4 A van Einhell kunnen vier accu's van de Power X-Change productlijn nog sneller worden opgeladen. Eén accu - voor alle machines: Power X-Change accu's kunnen worden gebruikt in alle machines uit de krachtige Einhell Power X-Change productlijn van Einhell. De oplader kan universeel worden gebruikt voor alle PXC accu's. De voordelen voor de klant liggen voor de hand: Met één accu en één oplader voor alle machines bespaart u niet alleen aanzienlijk op de aanschafkosten, de universele toepasbaarheid spaart ook het milieu en biedt daarnaast flexibiliteit in huis, werkplaats en tuin.

Continu, gelijktijdig opladen van twee accu's - één accu per zijde - bespaart ruimte en zorgt voor een snelle en hoge beschikbaarheid, evenals voor ononderbroken werken. Wanneer de beide accu's aan de tegenoverliggende zijde volledig zijn opgeladen, worden automatisch de volgende twee accu's opgeladen. Dit wordt ondersteund door een draaghandgreep die het eenvoudig en moeiteloos verplaatsen van 4 accu's mogelijk maakt. Dankzij het lage gewicht is de Quattrocharger ideaal geschikt voor mobiel gebruik.

In combinatie met slechts één stekker kunnen 4 dockings worden gebruikt, wat zowel op de werkbank als op de bouwplaats ruimte bespaart. Dankzij de 4-ampère snellaadtechnologie zijn de laadtijden nog korter, bovendien wordt de accu voor een optimaal laadproces en maximale veiligheid continu bewaakt door het intelligente laadmanagement. Met de vernieuwingsmodus kunnen diep ontladen accu’s opnieuw worden geactiveerd. Alle actuele informatie wordt weergegeven door de 6-voudige LED-laadstatusindicator.

Technische specificaties
- Voeding: 220-240 V | 50-60 Hz
- Uitgangsspanning: 18 V
- Uitgangsvermogen: 4 A

Power X-Change
Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Technische specificaties
EAN 4006825649536
Merk Einhell
Fabrikant ID 4512102
Voltage 18
Lengte (mm) 226
Breedte (mm) 170
Hoogte (mm) 211
Detailed description Einhell Lader 18 V/4 A Quattrolader - Power X-Change Met de 2x2 Power X-Change Quattrocharger 4 A van Einhell kunnen vier accu's van de Power X-Change productlijn nog sneller worden opgeladen. Eén accu - voor alle machines: Power X-Change accu's kunnen worden gebruikt in alle machines uit de krachtige Einhell Power X-Change productlijn van Einhell. De oplader kan universeel worden gebruikt voor alle PXC accu's. De voordelen voor de klant liggen voor de hand: Met één accu en één oplader voor alle machines bespaart u niet alleen aanzienlijk op de aanschafkosten, de universele toepasbaarheid spaart ook het milieu en biedt daarnaast flexibiliteit in huis, werkplaats en tuin. Continu, gelijktijdig opladen van twee accu's - één accu per zijde - bespaart ruimte en zorgt voor een snelle en hoge beschikbaarheid, evenals voor ononderbroken werken. Wanneer de beide accu's aan de tegenoverliggende zijde volledig zijn opgeladen, worden automatisch de volgende twee accu's opgeladen. Dit wordt ondersteund door een draaghandgreep die het eenvoudig en moeiteloos verplaatsen van 4 accu's mogelijk maakt. Dankzij het lage gewicht is de Quattrocharger ideaal geschikt voor mobiel gebruik. In combinatie met slechts één stekker kunnen 4 dockings worden gebruikt, wat zowel op de werkbank als op de bouwplaats ruimte bespaart. Dankzij de 4-ampère snellaadtechnologie zijn de laadtijden nog korter, bovendien wordt de accu voor een optimaal laadproces en maximale veiligheid continu bewaakt door het intelligente laadmanagement. Met de vernieuwingsmodus kunnen diep ontladen accu’s opnieuw worden geactiveerd. Alle actuele informatie wordt weergegeven door de 6-voudige LED-laadstatusindicator. Technische specificaties - Voeding: 220-240 V | 50-60 Hz - Uitgangsspanning: 18 V - Uitgangsvermogen: 4 A Power X-Change Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.
Gewicht (g) 1340
Eco Product Yes
Artikeltype Acculader
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk