Categorieën

    Topmerken

  1. Klantendienst

DeWALT

Ben je op zoek naar betrouwbaar gereedschap voor professionele klussen of thuisklussen? Dan kies je voor een machine van het merk DeWALT, zoals een DeWALT body, een DeWALT decoupeerzaag body of een DeWALT combi drill body only. Hier lees je welke soorten DeWALT body gereedschappen er zijn en wat je met deze machines kunt doen wanneer je een professionele verbouwing of een klus aan huis gaat uitvoeren.

Met DeWALT body producten kun je elke soort klus aan


Het mooie van DeWALT body gereedschap is dat de collectie handgereedschappen en handmachines uit deze productlijn erg gevarieerd is. Voor elke soort klus is er in het aanbod van DeWALT daarom gereedschap te vinden voor jouw project. Naast decoupeerzagen bestaat de collectie DeWALT body producten uit nog veel meer handige machines. Denk daarbij aan cirkelzagen, accuboormachines, DeWALT combi drill body only gereedschap, maar ook aan haakse slijpers, bandencompressors of freesmachines.

De voordelen van DeWALT body gereedschap


Een groot voordeel van DeWALT body gereedschappen is dat ze op sterke accu's werken die lang meegaan en snel op te laden zijn. De machines en gereedschappen zijn zo licht mogelijk gemaakt, waardoor ze handzaam en gemakkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor neem je DeWALT body handgereedschap gemakkelijk overal mee naartoe.

Via Toolstation koop je snel en voordelig jouw DeWALT body gereedschap


DeWALT body gereedschappen en handmachines kopen is gemakkelijker dan ooit. Met een paar klikken bestel je via Toolstation het door jou gewenste gereedschap. Jouw DeWALT body product, zoals een DeWALT combi drill body only of een DeWALT decoupeerzaag, wordt dan snel op de door jou opgegeven locatie afgeleverd. Veel gemakkelijker kun je het jezelf niet maken. Ben je zelf niet vaak thuis en wil je jouw bestelling liever ophalen op een locatie in de buurt? Dan is dat geen probleem. Kies in dat geval voor onze Click & Collect service. Je pikt jouw bestelling dan razendsnel op bij een vestiging bij jou in de buurt. Bestel nu jouw DeWALT body via Toolstation. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice of gebruik het digitale contactformulier.
Sorteren
DeWalt DeWalt DeWALT Li-Ion accu 18V - 5,0Ah 33369 van Toolstation
( 10 )
€ 79,00
excl. btw € 65,29

• Accu capaciteit 5,0Ah • Voltage 12V