Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Einhell

Bij Toolstation kan je een Einhell body ook zonder de oplader en accu kopen. Wil jij je elektrisch gereedschap van Einhell uitbreiden met nieuwe machines of is jouw Einhell gereedschap aan vervanging toe? Dan heb je waarschijnlijk al een oplader en accu’s, en is het niet nodig om er nog meer aan te schaffen. Dat is dus goedkoper en dat is weer mooi meegenomen. De accu’s van Einhell zijn namelijk goed uitwisselbaar met alle Einhell machines. Behalve dat het goedkoper is, is het ook nog eens duurzamer om minder de opladers en accu’s voor al je elektrisch gereedschap te gebruiken.

Bij Toolstation: Einhell producten voor klussen én tuinieren


Bij Toolstation hebben wij een ruim assortiment Einhell producten. Einhell is een Duits kwaliteitsmerk voor gereedschap voor de vakman. Dit merk fabriceert niet alleen kwaliteitsgereedschap, zoals bijvoorbeeld de Einhell afkortzaag voor de vakman, maar het heeft ook gereedschap voor de tuin in het assortiment. Dus ook de hovenier en de tuinier komen hier aan hun trekken.

Einhell voor betrouwbaar kwaliteitsgereedschap voor tuin en karwei


Einhell is een fabrikant die al sinds 1964 aan de weg timmert. Gedurende al die jaren heeft de fabrikant een reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd. Zo zijn reserveonderdelen voor lange tijd beschikbaar, zelfs langer dan de wet voorschrijft. Einhell is vertegenwoordigd in de sectoren powertools, met onder andere boorhamers en zaag- en freesmachines. Hoveniers kunnen bij deze fabrikant terecht voor onder meer grasmaaiers, kettingzagen, pompen en verticuteermachines.

Gereedschap Einhell koop je bij Toolstation


Gereedschap bestellen in onze webshop doe je snel en eenvoudig. Je hoeft er de deur niet voor uit! Wij leveren meer dan 12.000 producten uit voorraad. Bestel je dus jouw Einhell body vandaag, dan heb je hem de volgende werkdag in huis. Bestel je voor meer dan € 25, dan wordt het nog gratis bezorgd ook. Dat is de service van Toolstation! Heb je haast met je bestelling? Maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Bestel nu en haal je Einhell body na 10 minuten op in de vestiging naar keuze. Je kunt natuurlijk ook direct naar een van onze winkels komen.
Sorteren
Einhell Einhell Einhell Li-ion accu 18V -4,0Ah 36819 van Toolstation
€ 78,00
excl. btw € 64,46
2 Stuks

• Accu cap. 4,0Ah

Einhell Einhell Einhell Starter Kit 18V- 4,0Ah Li-ion 11782 van Toolstation
( 54 )
Einhell Einhell Einhell Starter Kit 18V- 5.2 Ah Li-ion 55348 van Toolstation