Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GBH 18V-24 C accu boorhamer (body) 18V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 77988 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 302,49 Excl. btw € 249,99
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GBH 18V-24 C Professional is de allrounder in de Bosch SDS plus accuboorhamerklasse, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Deze is uitgerust met een borstelloze motor en beschikt over KickBack Control en Vibration Control voor een grotere gebruikersbescherming. Het display van de gebruikersinterface informeert praktisch over de accustatus en andere voor de gebruiker relevante meldingen. De geïntegreerde Bluetooth Connectivity-module maakt gemakkelijk en snel verbinden met de Bosch Toolbox-app mogelijk om persoonlijke instellingen aan te passen. De machine is compatibel met het op zichzelf staande stofafzuigsysteem GDE 18V-16 Professional van Bosch dat met één klik op de boorhamer kan worden gezet.

Apparatuur en toepassing:
• De GBH 18V-24 C Professional is bestemd voor het boren en beitelen in hout, metaal, beton en metselwerk
• Deze is compatibel met alle accu's en opladers in het Bosch Professional 18V System

Aanvullende informatie:
Deze bevat ook constant toerental, elektronische motorprotectie (EMP), LED-licht, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock. Efficiënte boorhamer voor dagelijks gebruik met geïntegreerde Bluetooth Connectivity. Hogere gebruikersbescherming dankzij KickBack Control en Vibration Control. Geïntegreerde gebruikersinterface informeert praktisch over relevante machinestatus en maakt gemakkelijk wisselen van de werkmodi mogelijk. Bluetooth Connectivity maakt gemakkelijk verbinden met de Bosch Toolbox-app mogelijk voor snelle aanpassing van persoonlijke instellingen.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd

Technische specificaties
EAN 4053423235050
Merk Bosch
Fabrikant ID 0611923002
Voltage 18
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GBH 18V-24 C Professional is de allrounder in de Bosch SDS plus accuboorhamerklasse, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Deze is uitgerust met een borstelloze motor en beschikt over KickBack Control en Vibration Control voor een grotere gebruikersbescherming. Het display van de gebruikersinterface informeert praktisch over de accustatus en andere voor de gebruiker relevante meldingen. De geïntegreerde Bluetooth Connectivity-module maakt gemakkelijk en snel verbinden met de Bosch Toolbox-app mogelijk om persoonlijke instellingen aan te passen. De machine is compatibel met het op zichzelf staande stofafzuigsysteem GDE 18V-16 Professional van Bosch dat met één klik op de boorhamer kan worden gezet. Apparatuur en toepassing: • De GBH 18V-24 C Professional is bestemd voor het boren en beitelen in hout, metaal, beton en metselwerk • Deze is compatibel met alle accu's en opladers in het Bosch Professional 18V System Aanvullende informatie: Deze bevat ook constant toerental, elektronische motorprotectie (EMP), LED-licht, overbelastingskoppeling, variabel toerental en Vario-Lock. Efficiënte boorhamer voor dagelijks gebruik met geïntegreerde Bluetooth Connectivity. Hogere gebruikersbescherming dankzij KickBack Control en Vibration Control. Geïntegreerde gebruikersinterface informeert praktisch over relevante machinestatus en maakt gemakkelijk wisselen van de werkmodi mogelijk. Bluetooth Connectivity maakt gemakkelijk verbinden met de Bosch Toolbox-app mogelijk voor snelle aanpassing van persoonlijke instellingen. Leveromgang: Accu en lader niet meegeleverd
Artikeltype Boorhamer
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk