Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Bosch GPB 18V-2 C bouwradio (body) 18V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 30478 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 149,00 Excl. btw € 123,14
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GPB 18V-2 C Professional is de flexibele en draagbare oplossing om elke werkomgeving te vullen met muziek en geluid via Bluetooth®. Compatibel met een groot aantal geluidsbronnen, waaronder Bluetooth®, FM en AUX, is deze set net zo divers als de muziek die eruit komt. De radio werkt op 18V-accu's of wisselstroom en biedt intuïtieve bediening, een snelle instelling, opladen via USB en beschermklasse IP 54. Hij kan zowel rechtop als liggend worden neergezet en heeft zowel een handgreep als haak voor gemakkelijk transport en opslag, waarbij ook de compactheid van de radio een voordeel is. De mogelijkheid om twee radio's met één smartphone te koppelen zorgt voor een uniek stereogeluid.

Apparatuur en toepassing:
• Dit apparaat is ideaal om bouwplaatsen van radio te voorzien en muziek vanaf smartphones af te spelen
• Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's (1,5 - 8 Ah)

Aanvullende informatie:
De twee luidsprekers van de GPB 18V-2 C Professional met in totaal 15 W produceren een fantastisch geluid, terwijl extra passieve zenders voor een goede baservaring zorgen. Flexibel en praktisch: draagbare radio die elke bouwplaats laat rocken. Veelzijdigheid dankzij een groot aantal compatibele geluidsbronnen, waaronder Bluetooth®, FM en AUX. Biedt intuïtieve bediening en snelle instelling in combinatie met een handgreep en haak voor rechtop en liggend neerzetten. Uniek stereogeluid door de mogelijkheid om twee radio's met één smartphone te koppelen.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd

Technische specificaties
EAN 4059952507811
Merk Bosch
Fabrikant ID 06014A3000
Voltage 18
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GPB 18V-2 C Professional is de flexibele en draagbare oplossing om elke werkomgeving te vullen met muziek en geluid via Bluetooth®. Compatibel met een groot aantal geluidsbronnen, waaronder Bluetooth®, FM en AUX, is deze set net zo divers als de muziek die eruit komt. De radio werkt op 18V-accu's of wisselstroom en biedt intuïtieve bediening, een snelle instelling, opladen via USB en beschermklasse IP 54. Hij kan zowel rechtop als liggend worden neergezet en heeft zowel een handgreep als haak voor gemakkelijk transport en opslag, waarbij ook de compactheid van de radio een voordeel is. De mogelijkheid om twee radio's met één smartphone te koppelen zorgt voor een uniek stereogeluid. Apparatuur en toepassing: • Dit apparaat is ideaal om bouwplaatsen van radio te voorzien en muziek vanaf smartphones af te spelen • Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's (1,5 - 8 Ah) Aanvullende informatie: De twee luidsprekers van de GPB 18V-2 C Professional met in totaal 15 W produceren een fantastisch geluid, terwijl extra passieve zenders voor een goede baservaring zorgen. Flexibel en praktisch: draagbare radio die elke bouwplaats laat rocken. Veelzijdigheid dankzij een groot aantal compatibele geluidsbronnen, waaronder Bluetooth®, FM en AUX. Biedt intuïtieve bediening en snelle instelling in combinatie met een handgreep en haak voor rechtop en liggend neerzetten. Uniek stereogeluid door de mogelijkheid om twee radio's met één smartphone te koppelen. Leveromgang: Accu en lader niet meegeleverd
Gewicht (g) 484
Garantie (jaar) 3
Incl accu ('s) en lader Nee
Artikeltype Werfradio
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk