Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GSB 18V-90 C accu schroefklopboormachine (body) 18V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 98209 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 229,89 Excl. btw € 189,99
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GSB 18V-90 C Professional is een krachtige accuklopboormachine met een borstelloze motor die topprestaties levert met 64 Nm en 2100 min-1. De compacte koplengte van 175 mm zorgt ervoor dat de machine perfect te hanteren is. De robuuste metalen boorhouder van 13 mm zorgt voor fantastische overbrenging van het draaimoment voor elke klus. De klopboormachine biedt een zeer hoge mate van controle over de machine voor zowel meer bescherming van de gebruiker als van de machine: de gebruikersinterface biedt inschakelbare KickBack Control om het risico van een plotselinge terugslag bij een klemzittende boor te verminderen. Een inschakelbare precisiekoppeling stopt doordraaien zodra een vooringesteld draaimoment is bereikt en vermindert zo slijtage van de koppeling en het daarbij geproduceerde lawaai.

Apparatuur en toepassing:
• De machine is bestemd voor het boren in hout met een maximale diameter van 68 mm en in staal en metselwerk met elk max. 13 mm
• De GSB 18V-90 C Professional is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System)

Aanvullende informatie:
Krachtige accuklopboormachine met compacte koplengte en perfecte controle over de machine. Krachtige borstelloze motor levert een hoog vermogen met 64 Nm en 2100 tpm en maximaliseert zo de efficiëntie op de bouwplaats. Metalen boorhouder van 13 mm garandeert meer robuustheid en een grotere overbrenging van het draaimoment bij elke klus. Inschakelbare KickBack Control en inschakelbare precisiekoppeling zorgen voor perfecte controle en meer bescherming voor gebruiker en machine.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd

Technische specificaties
EAN 4059952617312
Merk Bosch
Fabrikant ID 06019K6102
Voltage 18
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GSB 18V-90 C Professional is een krachtige accuklopboormachine met een borstelloze motor die topprestaties levert met 64 Nm en 2100 min-1. De compacte koplengte van 175 mm zorgt ervoor dat de machine perfect te hanteren is. De robuuste metalen boorhouder van 13 mm zorgt voor fantastische overbrenging van het draaimoment voor elke klus. De klopboormachine biedt een zeer hoge mate van controle over de machine voor zowel meer bescherming van de gebruiker als van de machine: de gebruikersinterface biedt inschakelbare KickBack Control om het risico van een plotselinge terugslag bij een klemzittende boor te verminderen. Een inschakelbare precisiekoppeling stopt doordraaien zodra een vooringesteld draaimoment is bereikt en vermindert zo slijtage van de koppeling en het daarbij geproduceerde lawaai. Apparatuur en toepassing: • De machine is bestemd voor het boren in hout met een maximale diameter van 68 mm en in staal en metselwerk met elk max. 13 mm • De GSB 18V-90 C Professional is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System) Aanvullende informatie: Krachtige accuklopboormachine met compacte koplengte en perfecte controle over de machine. Krachtige borstelloze motor levert een hoog vermogen met 64 Nm en 2100 tpm en maximaliseert zo de efficiëntie op de bouwplaats. Metalen boorhouder van 13 mm garandeert meer robuustheid en een grotere overbrenging van het draaimoment bij elke klus. Inschakelbare KickBack Control en inschakelbare precisiekoppeling zorgen voor perfecte controle en meer bescherming voor gebruiker en machine. Leveromgang: Accu en lader niet meegeleverd
Artikeltype Accu
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk