Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Bosch GST 12V-70 accu decoupeerzaagmachine (body) 12V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 54228 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 135,00 Excl. btw € 111,57
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De accudecoupeerzaag GST 12V-70 Professional is de compacte keus in de 12V-klasse. De staafgreep evenals een compact en licht ontwerp maken de beste wendbaarheid mogelijk, zelfs bij het zagen vanaf de onderkant. De greep van de decoupeerzaag bevindt zich heel erg dichtbij de zaaglijn, waardoor deze tijdens gebruik perfect kan worden gehanteerd. Verder, maakt het gereedschapsloze Bosch SDS-systeem het wisselen van zaagbladen gemakkelijk.

Apparatuur en toepassing:
Deze machine is bestemd voor het zagen van bochten en recht zagen evenals voor middelzware tot lichte toepassingen in massief hout, spaanplaat en samengestelde houtmaterialen
Deze is compatibel met het Bosch Click & Clean stofafzuigsysteem en andere Bosch stofzuigers evenals met alle Bosch Professional 12V-accu's en opladers (Professional 12V System)

Aanvullende informatie:
De GST 12V-70 Professional kan ook schuin zagen en beschikt over constant toerental, een LED-licht, pendelbeweging, precisieregeling en toerentalinstelling. Compacte decoupeerzaag met staafgreep in de 12V-klasse. Staafgreep, compactheid en licht ontwerp maken de beste wendbaarheid mogelijk, zelfs bij het zagen vanaf de onderkant. Greep bevindt zich heel erg dichtbij de zaaglijn, waardoor de zaag tijdens gebruik perfect kan worden gehanteerd. Gereedschapsloos Bosch SDS-systeem maakt het wisselen van zaagbladen gemakkelijk.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd, 1x zaagblad T 308 B, 1x zaagblad T 144 D

Technische specificaties
EAN 3165140770521
Merk Bosch
Fabrikant ID 06015A1002
Voltage 12
Detailed description Hoogtepunten van het product: De accudecoupeerzaag GST 12V-70 Professional is de compacte keus in de 12V-klasse. De staafgreep evenals een compact en licht ontwerp maken de beste wendbaarheid mogelijk, zelfs bij het zagen vanaf de onderkant. De greep van de decoupeerzaag bevindt zich heel erg dichtbij de zaaglijn, waardoor deze tijdens gebruik perfect kan worden gehanteerd. Verder, maakt het gereedschapsloze Bosch SDS-systeem het wisselen van zaagbladen gemakkelijk. Apparatuur en toepassing: Deze machine is bestemd voor het zagen van bochten en recht zagen evenals voor middelzware tot lichte toepassingen in massief hout, spaanplaat en samengestelde houtmaterialen Deze is compatibel met het Bosch Click & Clean stofafzuigsysteem en andere Bosch stofzuigers evenals met alle Bosch Professional 12V-accu's en opladers (Professional 12V System) Aanvullende informatie: De GST 12V-70 Professional kan ook schuin zagen en beschikt over constant toerental, een LED-licht, pendelbeweging, precisieregeling en toerentalinstelling. Compacte decoupeerzaag met staafgreep in de 12V-klasse. Staafgreep, compactheid en licht ontwerp maken de beste wendbaarheid mogelijk, zelfs bij het zagen vanaf de onderkant. Greep bevindt zich heel erg dichtbij de zaaglijn, waardoor de zaag tijdens gebruik perfect kan worden gehanteerd. Gereedschapsloos Bosch SDS-systeem maakt het wisselen van zaagbladen gemakkelijk. Leveromgang: Accu en lader niet meegeleverd, 1x zaagblad T 308 B, 1x zaagblad T 144 D
Gewicht (g) 1500
Artikeltype Accu
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk