Categorieën

    Topmerken

  1. Klantendienst

Einhell TE-AP 18 Li accu reciprozaag machine (body) 18V Li-ion

Merk Einhell Productcode: 20902 Verpakkingsgrootte: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Einhell Accu Reciprozaag TE-AP 18/22 Li Solo - Power X-Change
Met de TE-AP 18 Li Solo heb je een zeer compacte en veelzijdige Accu Reciprozaag, die bij een breed scala aan werkzaamheden kan worden ingezet. De machine is de kleinste zaag in zijn klasse en kan gebruikt worden voor klussen op een bouwwerf, in de werkplaats of bijvoorbeeld in de tuin. Dankzij het lichte gewicht van de machine ligt deze erg comfortabel in de hand. Dit wordt tevens bevorderd door het geringe gewicht van de machine, die slechts 1,62 kilogram weegt. De machine is voorzien van een unieke Triathlon motor, die staat voor kracht, snelheid en efficiëntie bij het gebruik van de machine. De motor levert een onbelast toerental tot 2.600 t/min. Om tijdens het gebruik van de machine snel van zaagblad te kunnen wisselen, is het met deze machine mogelijk om het zaagblad te verwisselen zonder extern gereedschap te moeten gebruiken. De verstelbare zaagschoen maakt het mogelijk om het zaagblad van de machine optimaal te benutten. Ook het verstellen van de zaagschoen kan zonder het gebruik van extern gereedschap. Zowel de machine zelf, als de handgreep op de machine zijn voorzien van een rubberen bekleding. Dit beschermt de machine en biedt meer comfort bij de geleiding van de machine.

Deze Accu Reciprozaag werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Accu Reciprozaag. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze Accu Reciprozaag verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

Belangrijkste voordelen
• Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
• Veelzijdig in gebruik: bouwplaats, werkplaats en tuin
• De kleinste machine in zijn klasse
• Triathlon motor; krachtig, snel en efficiënt
• Gereedschapsloze zaagbladwissel
• Gereedschapsloze schoenverstelling
• Ergonomisch softgrip oppervlakten
• Rubberen steunen ter bescherming van de behuizing
• Geleverd exclusief accu en lader
• Geleverd inclusief 1x zaagblad voor hout

Technische specificaties
• Aantal slagen per minuut: 0 - 2600
• Slaghoogte: 22 mm
• Zaagdiepte in Hout: 100 mm
• Zaagdiepte in Staal: 6 mm
• Gereedschapsloze zaagbladwissel: yes

Power X-Change
Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Technische specificaties
EAN 4006825601381
Merk Einhell
Fabrikant ID 4326300
Voltage 18
Type accu Li-ion
Lengte (mm) 415
Breedte (mm) 80
Hoogte (mm) 165
Volume (cm3) 5478
Gewicht (g) 1600
Incl accu ('s) en lader Nee
Artikeltype Reciprozaag machine
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk