Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Einhell TE-MX 18 Li accu mixer (body) 18V Li-ion

Merk Einhell Productcode: 20018 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 113,84 Excl. btw € 94,08
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Actie: t/m 11 september 2024 inclusief GRATIS een 2.5Ah accu en lader. Voeg de starterskit (11781) zelf toe aan je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend.

Productomschrijving

Einhell Accu Verf-/Mortelmenger TE-MX 18 Li Solo - Power X-Change
De Einhell Accu Verf-/ en Mortelmenger TE-MX 18 Li Solo biedt ongekende vrijheid voor de gebruiker, ongeacht of hij thuis, in de werkplaats of in de garage werkt. Het mengen en mixen van sterk uiteenlopende soorten verf, vernis, pleister, lijm en mortel tot een gladde substantie is mogelijk. De verf-/ en mortelmenger is onderdeel van de Power X-Change productlijn en werkt op 1x 18V Power X-Change accu. Alle accu’s uit de Power X-Change productlijn zijn te gebruiken voor de verf-/ en mortelmenger.

De verf-/ en mortelmenger wordt aangedreven door een krachtige motor met 1 versnelling die zorgt voor een toerental van 0-620 toeren per minuut. Het elektronisch regelbaar toerental zorgt samen met de softstart voor aangenaam en veilig werken. De machine is op deze manier aan te passen aan de uit te voeren werkzaamheden. Dankzij het lichte gewicht en softgrip ligt de machine prettig in de hand. De lichte en toch robuuste aluminium tandwielkast is ontworpen om lang mee te gaan. De machine beschikt over een M14 opname. De verf-/ en mortelmenger wordt geleverd inclusief een mengstaaf Ø100 mm. De verf-/ en mortelmenger wordt geleverd zonder Power X-Change accu en lader.

Belangrijkste voordelen
• Onderdeel van de Power X-Change productlijn
• Elektronische snelheidsregeling voor toepassingsgericht werken
• Ergonomisch gevormde handgreep voor comfortabel gebruik
• Duurzame en robuuste aluminium behuizing
• Softstrat functie voor veilig en comfortabel werken
• Robuuste roeropname met M14-schroefdraad
• Incl. 1x mengstaaf voor mortel (Ø 100 mm)
• Geleverd zonder accu & lader (apart verkrijgbaar)

Technische specificaties
• Roerstaafopname: M14
• Max. Toerental 1ste versnelling: 0-620 /min

Power X-Change
Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Technische specificaties
EAN 4006825638196
Merk Einhell
Fabrikant ID 4258760
Voltage 18
Type accu Li-ion
Lengte (mm) 325
Breedte (mm) 293
Hoogte (mm) 221
Detailed description Einhell Accu Verf-/Mortelmenger TE-MX 18 Li Solo - Power X-Change De Einhell Accu Verf-/ en Mortelmenger TE-MX 18 Li Solo biedt ongekende vrijheid voor de gebruiker, ongeacht of hij thuis, in de werkplaats of in de garage werkt. Het mengen en mixen van sterk uiteenlopende soorten verf, vernis, pleister, lijm en mortel tot een gladde substantie is mogelijk. De verf-/ en mortelmenger is onderdeel van de Power X-Change productlijn en werkt op 1x 18V Power X-Change accu. Alle accu’s uit de Power X-Change productlijn zijn te gebruiken voor de verf-/ en mortelmenger. De verf-/ en mortelmenger wordt aangedreven door een krachtige motor met 1 versnelling die zorgt voor een toerental van 0-620 toeren per minuut. Het elektronisch regelbaar toerental zorgt samen met de softstart voor aangenaam en veilig werken. De machine is op deze manier aan te passen aan de uit te voeren werkzaamheden. Dankzij het lichte gewicht en softgrip ligt de machine prettig in de hand. De lichte en toch robuuste aluminium tandwielkast is ontworpen om lang mee te gaan. De machine beschikt over een M14 opname. De verf-/ en mortelmenger wordt geleverd inclusief een mengstaaf Ø100 mm. De verf-/ en mortelmenger wordt geleverd zonder Power X-Change accu en lader. Belangrijkste voordelen • Onderdeel van de Power X-Change productlijn • Elektronische snelheidsregeling voor toepassingsgericht werken • Ergonomisch gevormde handgreep voor comfortabel gebruik • Duurzame en robuuste aluminium behuizing • Softstrat functie voor veilig en comfortabel werken • Robuuste roeropname met M14-schroefdraad • Incl. 1x mengstaaf voor mortel (Ø 100 mm) • Geleverd zonder accu & lader (apart verkrijgbaar) Technische specificaties • Roerstaafopname: M14 • Max. Toerental 1ste versnelling: 0-620 /min Power X-Change Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.
Gewicht (g) 3220
Incl accu ('s) en lader Nee
Artikeltype Beton -& Verfmixers
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk