Categorieën

  Topmerken

 1. brand-img-milwaukee.png
 2. Makita Logo1
 3. Bosch Brand Block
 4. Stanley3
 5. Rectavit Logo
 6. Brand Img Henco
 7. Gardena Logo1
 8. Niko1
 9. Helia Logo1
 10. Trimetal
 11. Zinsser
 12. Klantendienst

Bosch GDS 18V-300 accu slagmoeraanzetter (body) 18V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 64858 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 228,00 Excl. btw € 188,43
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
Borstelloze draaislagmoeraanzetter GDS 18V-300 Professional van Bosch biedt prestaties met een hoog vermogen. Deze 18V-accumachine levert een krachtig aanhaalmoment van tot wel 300 Nm en wordt geleverd in een compact en licht ontwerp dat sterke prestaties en flexibiliteit met fantastische resultaten biedt. De borstelloze motor zorgt voor een hoog vermogen en lange looptijden en garandeert een lange levensduur van de machine, zodat deze ideaal is voor langdurig gebruik. Om te voorkomen dat de moer eraf loopt, is de machine uitgerust met Auto Bolt Release (ABR) die de machine automatisch uitschakelt bij rechts-/linksdraaien. De gereedschaphouder van 1/2'' wordt geleverd met een frictiering en een pengat. De frictiering is bedoeld voor het gemakkelijk wisselen van krachtdoppen, terwijl het pengat kan worden gebruikt om de krachtdop vast te zetten zodat deze er niet per ongeluk afvalt. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18 V-accu's en opladers (Professional 18V System).

Aanvullende informatie:
Borstelloze draaislagmoeraanzetter met een krachtig aanhaalmoment van 300 Nm. Hoog aanhaalmoment (tot wel 300 Nm), compact, licht, snoerloos: vermogen en flexibiliteit voor fantastische resultaten. Borstelloze motor garandeert een hoog vermogen, lange looptijden en een lange levensduur van de machine. Auto Bolt Release (ABR) schakelt de machine bij rechts-/linksdraaien automatisch uit om te voorkomen dat de moer eraf loopt.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd, pin, ring, klem

Technische specificaties
EAN 3165140984416
Merk Bosch
Fabrikant ID 06019D8201
Voltage 18V
Lengte (mm) 163
Breedte (mm) 64
Hoogte (mm) 246
Detailed description Hoogtepunten van het product: Borstelloze draaislagmoeraanzetter GDS 18V-300 Professional van Bosch biedt prestaties met een hoog vermogen. Deze 18V-accumachine levert een krachtig aanhaalmoment van tot wel 300 Nm en wordt geleverd in een compact en licht ontwerp dat sterke prestaties en flexibiliteit met fantastische resultaten biedt. De borstelloze motor zorgt voor een hoog vermogen en lange looptijden en garandeert een lange levensduur van de machine, zodat deze ideaal is voor langdurig gebruik. Om te voorkomen dat de moer eraf loopt, is de machine uitgerust met Auto Bolt Release (ABR) die de machine automatisch uitschakelt bij rechts-/linksdraaien. De gereedschaphouder van 1/2'' wordt geleverd met een frictiering en een pengat. De frictiering is bedoeld voor het gemakkelijk wisselen van krachtdoppen, terwijl het pengat kan worden gebruikt om de krachtdop vast te zetten zodat deze er niet per ongeluk afvalt. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18 V-accu's en opladers (Professional 18V System). Aanvullende informatie: Borstelloze draaislagmoeraanzetter met een krachtig aanhaalmoment van 300 Nm. Hoog aanhaalmoment (tot wel 300 Nm), compact, licht, snoerloos: vermogen en flexibiliteit voor fantastische resultaten. Borstelloze motor garandeert een hoog vermogen, lange looptijden en een lange levensduur van de machine. Auto Bolt Release (ABR) schakelt de machine bij rechts-/linksdraaien automatisch uit om te voorkomen dat de moer eraf loopt. Leveromgang: Accu en lader niet meegeleverd, pin, ring, klem
Gewicht (g) 2300
Artikeltype Slagmoersleutel
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk