Klantendienst

Omruilen & retourneren

Wenst u een product om te ruilen of terug te sturen? Dit kan bij Toolstation geheel gratis. Stuurt u een artikel terug, dan wordt het aankoopbedrag binnen de 14 dagen op uw bankrekening teruggestort. Wilt u een product retourneren, dan dient u dit binnen de 30 dagen na aankoop te doen. De producten moeten ongebruikt worden teruggestuurd en in de originele verpakking die u van ons ontvangen heeft.

Heeft u uw artikel beschadigd ontvangen of een verkeerd product? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Omruilen & retourneren

Voor het omruilen/retourneren kunt u terecht bij onze klantendienst op het nummer op 078 - 05 00 96.

Hoe kan ik een bestelling omruilen/retourneren?

  1. Gratis terugsturen
    Geef het retourartikel (inclusief aangevraagd verzendlabel & retourformulier) af in een van de 700 Kariboo-punten. U kunt er ook voor kiezen om het pakket door GLS bij u thuis te laten ophalen. Indien u gebruik wilt maken van deze service dient er iemand aanwezig te zijn om het pakket te overhandigen.

Grote/zware pakketten retourneren

Grote/zware pakketten kunnen niet door PostNL/Kariboo worden verwerkt. Valt uw pakket buiten onderstaande beperkingen, dan zal uw pakket door middel van de service van GLS worden geretourneerd. Neem contact op met onze klantendienst om uw verzendlabel te ontvangen. Wanneer u een pakket via GLS terugstuurt, wordt het door de koerier bij u opgehaald. Er dient dan iemand aanwezig te zijn om het pakket te overhandigen.

Max. gewicht = 30 kg
Max. langste zijde = 175 cm
Max. kortste zijde = 58 cm
Max. overige zijde(n) = 78 cm

Wilt u een artikel omruilen/retourneren bij Toolstation, voeg dan een ingevuld retourformulier toe aan uw retourpakket.