Categorieën

    Topmerken

  1. De Walt
  2. Milwaukee
  3. Makita
  4. Bosch
  5. Stanley
  6. Rectavit
  7. Henco
  8. Gardena
  9. Niko
  10. Helia
  11. Trimetal
  12. Zinsser
  13. Klantendienst

Oct 20, 2023

Ontdek het merk Ciranova!

Ciranova, een merk dat gepaard gaat met jouw hout materialen. Tot en met 31 oktober geniet je van 15% korting op het gehele gamma van Ciranova.


Hout is een prachtig en veelzijdig materiaal dat warmte en schoonheid toevoegt in elk interieur en exterieur. Wel is het belangrijk om hout goed te blijven onderhouden en te beschermen, zodat het de natuurlijke uitstraling niet kwijtspeelt en het langer behouden kan worden. Dit is waar het Belgische bedrijf Ciranova al 90 jaar een gevestigde waarde is en zich specialiseert in het beitsen, waxen oliën van houtsoorten.
Over Ciranova:

    Het is een merk dat zich specialiseert en blijft innoveren in verschillende kwalitatieve producten voor al jouw houtonderhoud en bescherming voor zowel binnen als buiten. De sterke focus ligt voor Ciranova op kwaliteit en duurzaamheid en laat dat nu net 2 begrippen zijn waar Toolstation volledig achter staat.
    Het productassortiment dat wij aanbieden:

  • Fortico:
    Fortico bevat 2 componenten dit zorgt voor een hardere substantie wat leidt tot een extreme krasbestendig. Deze zorgt voor een onzichtbare afwerking en heeft een hoge slijtvastheid die niet op glimt. Het is een PU-lak op waterbasis voor zwaar belaste houten vloeren. De Fortico is geschikt voor vloeren, meubels, badkamers en trappen. Een ander belangrijk punt is dat het een anti-slip eigenschap heeft.



  • Parketzeep:
    De parketzeep van Ciranova is een universeel parketzeep voor geoliede parketvloeren. De zeep is samengesteld op basis van natuurlijke oliën, biedt een complete verzorging voor uw houten vloeren. Het reinigt, voedt en beschermt het hout, tegelijkertijd heeft het een effectieve waterafstotende bescherming. Slecht 4 à 5 dopjes per 10 liter water van de parketzeep zijn voldoende voor een goede reiniging en bescherming.



  • Ecofix:
    De Biobased hout afwerking behoudt de natuurlijke schoonheid van uw parketvloeren en houten meubelen met de onzichtbare 35%, Bio-based, milieuvriendelijke PU impregnerende olie op waterbasis. Deze impregnerende olie geeft het hout een onbehandelde en ultra matte uitstraling, waardoor het zijn natuurlijke pracht behoudt zonder ongewenste glans. Bovendien is deze olie niet-vergelend, wat betekent dat de oorspronkelijke kleur van uw hout behouden blijft na verloop van tijd. De anti-slip eigenschappen zorgen voor een veilige en stabiele ondergrond, zelfs op gladde oppervlakken. U kunt dus genieten van zowel de schoonheid als de functionaliteit van uw houten vloeren en meubelen met deze hoogwaardige, milieuvriendelijke Ecofix.



  • Maintance oil:
    Deze universele onderhoudsolie is geschikt voor geoliede houten vloeren en vloeren die behandeld zijn met Hardwaxolie. De maintance oil is ook geschikt voor UV geoliede vloeren.



  • Worktop oil:
    De worktop oil is geschikt voor de afwerking van alle houten werkbladen, snijplanken, meubels en tafels die in contact komen met voedsel. Het is gemaakt van natuurlijke wassen, gemodificeerde oliën, plantaardige en hernieuwbare vetzuren De olie zorgt voor een water- en vlekbestendige afwerking van jouw producten. Het is geteste volgens de norm NO 1935/2004 artikel 3C



  • Hardwax oil:
    Hardwax oil is een veelzijdige gemodificeerde parketolie, ideaal voor vloeren, meubels en badkamers. Deze olie biedt een uitstekende slijtvastheid, terwijl het de natuurlijke schoonheid van hout behoudt met zijn goede vulling en natuurlijke kleur. Met een matte, naturelle afwerking en sneldrogende eigenschappen, biedt deze olie een duurzame bescherming en uitstraling. Het heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Dit product is enkel en alleen online verkrijgbaar.



  • UN1co:
    De Un1co is een krachtige 2-component, 1-laagse olie, ontworpen voor vloeren en meubels. Deze alles-in-één oplossing biedt kleuring en bescherming in slechts één enkele laag, waardoor uw projecten eenvoudiger en efficiënter worden. Met zijn sneldrogende eigenschappen en gebruiksvriendelijkheid is deze olie gemakkelijk aan te brengen, en het beste van alles, het is vrij van VOS. Combineer dit met de Hardener van Ciranova voor het perfecte resultaat.



  • Teakoil:
    Deze olie biedt een voedende en natuurlijke afwerking, terwijl het beschermt tegen alle weersomstandigheden. Het dringt diep in het hout door zonder een filmachtige laag achter te laten en levert een natuurlijke bescherming die perfect geschikt is voor tuinmeubels. Kies voor teakolie en behoud de schoonheid en duurzaamheid van uw buitenmeubilair



  • Om je hout langer te kunnen behouden is het een must om deze met goede zorg te behandelen en te onderhouden. Ciranova bied hiervoor de juiste materialen en benodigdheden.