Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Trimetal
 12. Zinsser
 13. Klantendienst

Bosch GSR 18V-21 accu schroefboormachine (body) 18V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 35829 Verpakkingsgrootte: Stuk

€ 130,67 Excl. btw € 107,99
Aantal
Controleer de voorraad in uw vestiging

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GSR 18V-21 Professional is de betrouwbare accuschroefboormachine als instapmodel in de 18V-klasse van Bosch. Het harde koppel van 55 Nm levert de prestaties die nodig zijn voor de fundamentele boor- en klopboortoepassingen. Betrouwbaar en duurzaam zorgt de schroefboormachine voor professionele kwaliteit bij het dagelijks gebruik door de massief metalen drijfwerkbehuizing en Electronic Cell Protection. Bovendien maakt een professioneel ontwerp met een snelspanboorhouder van 13 mm kwalitatief hoogwaardig werk mogelijk. Deze machine is bestemd voor het boren in hout met een maximale diameter van 35 mm, in staal tot max. 13 mm en voor schroefdiameters tot max. 10 mm. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System).

Apparatuur en toepassing:
• De GSR 18V-21 Professional beschikt ook over 2 versnellingen, Autolock, ledlicht, Li-Ion en links-/rechtsdraaifunctie

Aanvullende informatie:
Betrouwbare accuschroefboormachine als instapmodel in de 18V-klasseHard koppel van 55 Nm levert de prestaties die nodig zijn voor de fundamentele boor- en klopboortoepassingen. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en professionele kwaliteit voor dagelijks gebruik door massief metalen drijfwerkbehuizing en Electronic Cell Protection. Professioneel ontwerp met snelspanboorhouder van 13 mm maakt kwalitatief hoogwaardig werk mogelijk.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd

Technische specificaties
EAN 3165140979429
Merk Bosch
Fabrikant ID 06019H1009
Voltage 18
Lengte (mm) 229
Breedte (mm) 215
Hoogte (mm) 102
Detailed description Hoogtepunten van het product: De GSR 18V-21 Professional is de betrouwbare accuschroefboormachine als instapmodel in de 18V-klasse van Bosch. Het harde koppel van 55 Nm levert de prestaties die nodig zijn voor de fundamentele boor- en klopboortoepassingen. Betrouwbaar en duurzaam zorgt de schroefboormachine voor professionele kwaliteit bij het dagelijks gebruik door de massief metalen drijfwerkbehuizing en Electronic Cell Protection. Bovendien maakt een professioneel ontwerp met een snelspanboorhouder van 13 mm kwalitatief hoogwaardig werk mogelijk. Deze machine is bestemd voor het boren in hout met een maximale diameter van 35 mm, in staal tot max. 13 mm en voor schroefdiameters tot max. 10 mm. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System). Apparatuur en toepassing: • De GSR 18V-21 Professional beschikt ook over 2 versnellingen, Autolock, ledlicht, Li-Ion en links-/rechtsdraaifunctie Aanvullende informatie: Betrouwbare accuschroefboormachine als instapmodel in de 18V-klasseHard koppel van 55 Nm levert de prestaties die nodig zijn voor de fundamentele boor- en klopboortoepassingen. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en professionele kwaliteit voor dagelijks gebruik door massief metalen drijfwerkbehuizing en Electronic Cell Protection. Professioneel ontwerp met snelspanboorhouder van 13 mm maakt kwalitatief hoogwaardig werk mogelijk. Leveromgang: Accu en lader niet meegeleverd
Gewicht (g) 2000
Beoordelingen

Misschien vindt u dit ook leuk