Categorieën

    Topmerken

  1. De Walt
  2. Milwaukee
  3. Makita
  4. Bosch
  5. Stanley
  6. Rectavit
  7. Henco
  8. Gardena
  9. Niko
  10. Helia
  11. Trimetal
  12. Zinsser
  13. Klantendienst

Jan 4, 2024

Goede voornemens voor 2024

De goede voornmens voor jouw klus- en bouwprojecten in 2024

Het begin van een nieuwe jaar is altijd een uitstekend moment om frisse energie in je klus- en bouwprojecten te steken. Bij Toolstation begrijpen we dat een goed assortiment en uitgebreide keuzemogelijkheden van cruciaal belang zijn voor het behalen van jouw projectdoelen. Wist je bijvoorbeeld dat we niet minder dan 18 verschillende productgroepen hebben, met elk een specifieke focus en een tal aan mogelijkheden?

Laten we een kijkje nemen hoe jij deze diversie selectie kunt benutten bij het verwezenlijken van jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Installatie
Installateur of serieuze doe-het-zelver? Bij ons vind je voor iedere klus al jouw installatie-benodigdheden. Met topmerken zoals Henco, Van Marcke GO, Renson, Daalderop en Viega ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige producten.
Of je nu bezig bent met het installeren van de badkamer, toilet of keuken – wij hebben alle benodigdheden voor de laagste prijs. Met een assortiment van meer dan 15.000 producten is de kans dat je vindt waar je naar op zoek bent natuurlijk erg groot. Wij hebben verschillende soorten koppelingen en fittingen zoals perskoppelingen, soldeerfittingen, knelfittingen en draadfittingen. Ook alles voor de afvoer en ventilatie kan je terugvinden. Bekijk hier het uitgebreide assortiment.

Elektrisch gereedschap
Wist je dat het juiste elektrische gereedschap een wereld van verschil kan maken? Investeer in kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap voor snellere, nauwkeurigere resultaten. Maak van 2024 het jaar waarin je slimmer werkt en je projecten naar een hoger niveau tilt met de merken zoals Milwaukee, Dewalt, Metabo, Makita, Bosch, Festool, Starmix en Fein die wij aanbieden. Voor alle merken en toestellen kan je hier terecht.

Gereedschap accessoires
Details maken het verschil. Ontdek ons uitgebreide assortiment van gereedschap accessoires en geef jouw projecten de perfecte touch. Dit met alle topmerken zoals Mexco, Labor, Marcrist, Bosch, Milwaukee en Heller voor de laagste prijs. Wij hebben verschillende soorten boren zoals houtboren, metaalboren en betonboren. Zaagbladen zoals cirkelzaagbladen, decoupeerzaagbladen en reciprozaagbladen. Schuurmiddelen zoals schuurbanden, schuurpapier, schuurschijven en schuurrollen. Beitels, frezen, slijpschijven en nog veel meer.

Sanitair
Wil je jouw badkamer of keuken vernieuwen? Ons assortiment sanitair combineert functionaliteit en stijl. Wij hebben een ruim assortiment kranen zoals keukenkranen, badkamerkranen en toiletkranen. Ook voor overige sanitair producten zoals douchekoppen, douchedrains en overige badkamer toebehoren kun je niet om Toolstation heen.
Met topmerken zoals Differnz, Van Marcke, Schütte, Grohe en Ideal Standard ben je gegarandeerd van producten van hoogwaardige kwaliteit, en dat alles voor de beste prijzen.

Verwarming & ventilatie
Houd dit jaar je woning en werkplaats warm en goed geventileerd met ons uitgebreide assortiment aan verwarming producten. Met producten van topmerken zoals Honeywell, comap, Flamco, Plieger en VarmaTEC ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit.
Toolstation heeft een ruim assortiment radiatoren in diverse soorten en maten. Naast verschillende soorten radiatoren zoals paneelradiatoren en designradiatoren kun je bij Toolstation ook terecht voor HR combiketels, vloerverwarming, expansievaten, thermostaatknoppen en werkplaatskachels.

Nog veel meer: ontdek het zelf!
En dit is slecht het topje van de ijsberg! Bij Toolstation hebben we nog veel meer te bieden, waaronder materialen voor je tuin, verfplannen en nog veel meer. Of je nu een kleine klus hebt of een grootschalige renovatieproject plant, wij hebben alles in huis om jouw visie werkelijkheid te maken. Maak 2024 het jaar waarin jouw klus- en bouwprojecten boven verwachtingen uitstijgen. Ontdek ons assortiment, omarm nieuwe uitdagingen, en bouw aan succes.
Happy building!