Categorieën

  Topmerken

 1. De Walt
 2. Milwaukee
 3. Makita
 4. Bosch
 5. Stanley
 6. Rectavit
 7. Henco
 8. Gardena
 9. Niko
 10. Helia
 11. Soudal
 12. Einhell Logo
 13. Klantendienst

Onze voorwaarden

AEEA

aeea

Onder de AEEA reglement, wordt Toolstation geclassificeerd als distributeur en we zijn verplicht om de volgende informatie te verstrekken:
 • Het “doorgestreepte afvalbak op wielen” symbool op elektrische en elektronische apparatuur geeft aan dat het wordt geclassificeerd als AEEA, wat betekent dat wanneer het niet langer bruikbaar is het niet behandeld moet worden als normaal huishoudelijk afval.
 • De AEEA-verordeningen hebben tot doel het minimaliseren van de hoeveelheid AEEA producten bij het normale huishoudelijke afval. Door het gescheiden houden van AEEA afval van ander afval kunnen de gevaarlijke stoffen worden verwijderd en een grote hoeveelheid afval kan dan worden gerecycled.
 • Wij bieden aan alle afvalstoffen van AEEA producten terug te nemen wanneer u de aankoop van een gelijkwaardig item doet bij een van onze Toolstation vestigingen.
 • Als u niet woonachtig bent in de buurt van een Toolstation vestiging, kunnen wij inzameling van uw afval item regelen wanneer u de aankoop van een gelijkwaardig product doet. Neem dan contact op met onze klantendienst voor meer informatie.
 • De “doorgestreepte afvalbak op wielen” is ook te zien op draagbare batterijen en deze (geen lood / zuur batterijen) kunnen worden ingeleverd bij Toolstation voor recycling. Er is een batterij collectebus bij elke Toolstation vestiging. Toolstation Producer Nummer BPRN00521.
 • Verdere informatie over het AEEA reglement en de voordelen van recycling kan hier worden gevonden.