Categorieën

    Klantendienst

Door de drukte zijn onze levertijden en de reactietijden van onze klantenservice langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses en bedankt voor uw begrip. | Meer info.
Let op: Vanaf heden zijn mondmaskers verplicht in al onze vestigingen.

Klantendienst

Omruilen & retourneren

Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Bij Toolstation kunt u uw producten binnen 60 dagen na aankoop geheel gratis retourneren. Houd er wel rekening mee dat producten die in België gekocht zijn ook alleen geretourneerd kunnen worden bij een van onze Belgische locaties. Alleen ongebruikte producten met originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw bankrekening. Heeft u uw artikel beschadigd ontvangen of een verkeerd product? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Omruilen & retourneren

Voor het omruilen/retourneren kunt u terecht bij onze klantendienst op het nummer op 078 – 05 00 96.

Hoe kan ik een bestelling omruilen/retourneren?

  1. Gratis terugsturen Geef het retourartikel (inclusief aangevraagd verzendlabel & retourformulier) af bij een van de PostNL-punten of B-post. U kunt er ook voor kiezen om het pakket door GLS bij u thuis te laten ophalen. Indien u gebruik wilt maken van deze service dient er iemand aanwezig te zijn om het pakket te overhandigen.

Grote/zware pakketten retourneren

Grote/zware pakketten kunnen niet door PostNL/Kariboo worden verwerkt. Valt uw pakket buiten onderstaande beperkingen, dan zal uw pakket door middel van de service van GLS worden geretourneerd. Neem contact op met onze klantendienst om uw verzendlabel te ontvangen. Wanneer u een pakket via GLS terugstuurt, wordt het door de koerier bij u opgehaald. Er dient dan iemand aanwezig te zijn om het pakket te overhandigen. Max. gewicht = 30 kg Max. langste zijde = 175 cm Max. kortste zijde = 58 cm Max. overige zijde(n) = 78 cm Wilt u een artikel omruilen/retourneren bij Toolstation, voeg dan een ingevuld retourformulier toe aan uw retourpakket.